"A mozgás sok gyógyszert pótol, de olyan orvosság nincs, ami a mozgást pótolná."

Gyógytornászként a legjobb tudásom szerint, minden igyekezetemmel segítem a hozzám érkező betegeket. Mindent megteszek az egészségük megőrzéséért, sikeres rehabilitációjukért. Gyógyító munkámban a hírnév és a meggazdagodási vágy nem kápráztat el. A DVD ára minden Ember számára elérhető kell, hogy legyen! Ezért annak minőségét nem a kedvező ára határozza meg! Tisztelem az emberi életet, ezért soha nem teszek különbséget a bizalommal hozzám forduló páciensek között. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, hogy a beteg érdekében mindig a leghatékonyabb gyógymódot válasszam. Betartom az összegyűjtött, nagy múltú eljárásokat, de figyelemmel kísérem az innovatív eljárásokat is, betegeim érdekeit szem előtt tartva. Utamon mindenkor a naprakészség, a szeretet, az emberség vezérelt és vezérelni fog!
Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben dolgozom.

Több oxigén!

A LÉGZŐTORNA DVD légző-, nyújtó és izomerősítő gyakorlatokat tartalmaz, melyek rendszeres végzése a tapasztalatok szerint növeli a vitálkapacitást.

A nagyobb vitálkapacitás miatt több oxigén jut a szervezetünkbe.

DVD

A lemezen egy 35 perces gyakorlatsor található, mely eredményesen használható COPD, asztma és mellkasi deformitások esetén, valamint mellkasi műtétek utáni rehabilitációban.

A LÉGZŐTORNA DVD légző-, nyújtó és izomerősítő gyakorlatokat tartalmaz, melyek rendszeres végzése a tapasztalatok szerint növeli a vitálkapacitást.

A nagyobb vitálkapacitás miatt több oxigén jut a szervezetünkbe.

A több oxigén hatására aktívabbak leszünk, javul a közérzetünk, kevésbé fulladunk.
A gyakorlatok rugalmasabbá teszik a mellkast és a gerincet, ezáltal a testtartást is javítják.

Mi van még a légzőtorna DVD-n?
  • A légzőtornán kívül 15 percnyi rekeszizomtorna.
  • A légzési betegségek előrehaladtával a rekeszizom hajlamos bizonyos helyzetben rögzülni. Ennek elkerülésére szolgál a rekeszizom tornája, a gyengült izom erősítésére.
  • Tüdő- és szívműtétek után, tüdőembólia és tüdőgyulladás szövődményeként a rekszizom idegi károsodás miatt átmenetileg gyengülhet.
  • Erősítésével nő a vitálkapacitás, több oxigén jut a vérbe.